Polaris @ Kafka Zappa: Master Class Metalcore

Basic Australian metal music. Parkway Drive het dak van het Vorst Nationaal afblies, is this new for Polaris om veertig km noordelijker hetzelfde te doen. Tour Tijdens deze, die eigenlijk in 2020 al afgewerkt zou moeten zijn, nemen ze met Alphawolf, Great American Ghost en Stepson een flinke dosis Talent mee dat in staat is om je een avondje te laten losgaan op harde gita.

Terwijl buiten de hel losbarst, vulden de eerste totenen van Stepson de zaal van Kavka Zappa. For Australiansche groep, die vrig jaar goed uitpakte met heet debutalbum help me help me, it was the first European tour with Hun nog prille bestaan. I left the band all in zich om het zoveelste metalcore succesverhaal uit down under te worden, maar de zaal is niet volledig mee. Aan de kwaliteit ligt het in ieder geval niet. niet losweken. zie je een enkeling headbangen, maar het gros van de zaal kijkt stilstaand toe hoe de groep door de song heen gaat.

Not bij het last uitgebrachte “Eraser”, wat tevens de afsluiter was van de set, krijgen ze de zaal langzaam mee. Er ontstaat zelfs een kleine moshpit voor het podium, maar helaas komt deze te laat., is a passenger traveling with a Polar. Wel hebben ze duidelijk hun stpel kunnen drukken door middel van het uitstekende optreden In the vastness of Europe we found the band. Hopelijk krijgen ze dan het publish beter mee dan vanavond.

https://www.youtube.com/watch?v=maOvJldEKKM

I came across Volume 1 of the Playlist for Small Pop Numbers and got to know the Great American Ghost. De mannen uit Boston zijn deze avond de enige act die niet afkomstig is uit Australian, maar zijn zeker geen vreemde eend in de bijt. Group, Hefter Düyderik gin en pact ze vanaf de erste seconden bi de keir en laat ze neat me r. Wanneer hij tijdens platform “scorched earth” inruilt for een plekje in de moshpit, gaat de mensenmassa volledig mee in de energy. Dat Ethan alles uit de kast haalt tijdens het optreden, even later tijdens “The World of Torture“Concept. Hij weet de aandacht van de volledige zaal te krijgen wanneer hij op een van de geluidsboxen klimt om daar het nummer te performen.

Great American Ghost trad enkele maanden geleden aan de ande kant van Antwerpen op als voorprogramma van Fit For An Autopsy, waar ze lovende reaction kregen. Ook vanavond kunnen ze rekenen op positieve. Tour door Europa te houden en waarschijnlijk zal dit vroeg of laat ook wel gebeuren.

https://www.youtube.com/watch?v=hsPEAj6rnaY

De volgende from Het Rijtje is an Australian alpha wolf. Heat Vegetal Can Rickenen In A Warm Door Bad Pape De Presstate Van Hoon Forjangers On White Heat Public Fanav Heat Het Moment LT Bowen. Ultraviolet Violence“Zetten ze meteen de toon neer voor het komende halfuur. De show die de band geef, is a set of additional elements that are widely viewed. voor elkaar om tijdens “Sub-Zero” de eerste the wall of death van de avond te starten.

SLA stuk spelen ze epilogue “Akudama”, and met Waarmee ze Hun laatste noten het publishk nog eenmaal klaarstomen voor de van vanavond.

https://www.youtube.com/watch?v=3ENMe1rlA0M

Om kwart over Negen was het dan eindelijk tijd voor de hoofdact, dat onder luid gejoel op het podium op kwam. Polaris staat er om bekend om altijd een stevige show after televen en daar zal Rainavond geen uitzondering op for zijn. Waarbij de band meteen laat merken dat ze flink gegroeid zijn sinds hun laatste optreden in België. Lucid “zetten de zaal nog verder in vuur en vlam en zorgen ervoor dat het publishk honderd procent waar For Honor Leather Craigt.

Het werd een lastige avond voor de zanger van de band. Jamie Hales, as guitarist Jake Steinhauser, duvele dienst draien omdat aibond en duvele dienst draen omdat, and grotendir van de zuivere vocal voor sa rekening neemprt, last heft. vraagt ​​hij vaak aan het publishk om in te vallen als koor, wat niet altijd voor het juiste resultaat zorgt. richting huis aan te vangen. Polaris bewees duidelijk dat ze live alleen maar beter worden.

https://www.youtube.com/watch?v=WWurkdQBlAE

De vier die we aan het werk zagen, bliezen stuk voor stuk het dak er volledig af tijdens deze masterclass in metalcore en kunnen vol goede moed de Europese voortzetten. net iets meer dan een bewonderen aan de andere kant van de grens. namelijk op September 27 from NEXT-zaal in de 013 te Tilburg aan.